Reggae Geel

Elk jaar weer staan duizenden tevreden klanten aan te schuiven aan het standje van Fusions of Taste. Elk jaar zakken duizenden liefhebbers van Reggae, Dancehall, Lovers rock en root reggae weer naar één van de grootste reggae festivals in Europa. Reggae Geel is sedert 1978 een vaste afspraak voor de amateur en gepassioneerde Reggae lover. Van de grootste artiesten (zoals onder meer: Luciano, Busy Signal, TOK, Etana, Tanya Stephens, Cham, Romain Virgo…) tot de plaatselijke dancehall en reggae soundsystems. Bij Reggae Geel draait het om “good vibes, great music and delicious food”. Vergeet Fusions of Taste zeker niet te bezoeken en geniet van de lekkerste Jerk kip, curry chicken, stew peas and patties.

Antilliaanse Feesten

De Antilliaanse Feesten waren ook in 2012 en 2013 weer een ongelofelijk succes!

Voor wie van salsa dansen, festivals met wereldmuziek, een zwoele en gezellige sfeer en exotische klanken houdt, zijn de Antilliaanse Feestenzeker een aanrader. Elk jaar grote namen op de affiche, een eetplaza om U tegen te zeggen en een bruisende sfeer op de camping zijn enkele reden waarom duizenden feestgangers jaarlijks de weg naar Antilliaanse Feesten vinden. Kom Fusions of Taste dit jaar zeker opzoeken voor een heerlijke maaltijd of een patty.

Antwerpen Proeft

Antwerpen Proeft wordt elk jaar georganiseerd. In augustus 2012 was dit evenement ook opnieuw een succes. Op de Vlaamse en Waalse Kaai boden meer dan 35 sterrenchefs, toprestaurants en klassebistro’s gerechten aan in degustatievorm in een stijlvol ingericht culinair dorp. Elke bezoeker kon naar hartenlust proeven van de diverse gerechten. Er waren gastronomische gerechten, klassieke gerechten maar ook gedurfde, creatieve, eigentijdse en exotische gerechten. Ook Fusions of Taste was van de partij.