Fusions of Taste heeft een gepaste oplossing voor al uw feesten en voor elk budget!
Neem zeker een kijkje op onze portfolio voor wat sfeerbeelden.

Fusions of Taste maakt van al uw feesten onvergetelijke herinneringen. We hebben een ruim aanbod aan smaken, menu’s en formules voor:

Fusions of Taste verzorgt uw bedrijfsfeesten van A tot Z. Aan de hand van uw budget  maken wij er een memorabel evenement van, in welke vorm dan ook. Zo kan u achteraf weer opgeladen aan de slag, vol goede herinneringen.

Bedrijfsfeesten (vanaf 10 personen)

  • Warm Buffet
  • Koud Buffet
  • Business Lunch
  • Hapjes Broodjes
  • Verrassingsbroodjes

Of u nu kiest voor een communiefeest of een lentefeest, met Fusions of Taste aan het roer van uw feest, hoeft u zich geen zorgen meer te maken en kan u zich concentreren op alle andere aspecten van deze mooie fase in het leven van uw kind. Zo bezorgt u uw kind en uwzelf een fijne herinnering.

De geboorte van uw kind wilt u natuurlijk graag met iedereen delen en vieren. Daar u uw handen al vol heeft met deze verandering in uw leven, is de organisatie van een feest er vaak te veel aan. Daarom neemt Fusions of Taste u de organisatie van uw doopfeest of babyborrel uit handen, zodat u optimaal kan genieten.

Wil u deze unieke dag in uw leven tot een onvergetelijk groots evenement maken of net een heel intieme gezellige sfeer geven? Fusions of Taste houdt helemaal rekening met uw wensen en zorgt ervoor dat u zich uw trouwfeest of huwelijksfeest nog heel lang zal herinneren.

Content gaat hierHuwelijksfeesten / Trouwfeesten (vanaf 20 personen)

  • Warm Buffet
  • Koud Buffet
  • Walking Dinner
  • Hapjes

Fusions of Taste laat u optimaal genieten van het weer tijdens uw tuinfeest. Wij zorgen voor de huur van een tent, tentmateriaal en dergelijke terwijl u nog snel even het gras afrijdt. Belooft u al zo lang een barbecue te organiseren maar komt u er niet toe? Kies dan voor de totaaloplossing van Fusions of Taste volledig volgens uw eigen budget.